Over ons

35 JAAR ERVARING
waarin we meer dan 2000 bedrijfsgebouwen gerealiseerd hebben. Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking.

Hoog opgeleide ingenieurs, gekoppeld aan de knowhow van uitvoerders die decennia lang op de werven staan, slagen er in om jaarlijks een 60-tal werven tot een goed einde te brengen.

ONZE MISSIE
Wij willen de beste bouwpartner zijn voor alle industriële totaalprojecten, waarbij beide partners een win/win gevoel ervaren en ook voor hun volgende projecten niet de minste twijfel hebben om terug met ons in zee te gaan.
ONZE VISIE
Onze missie willen we bereiken door een perfect geoliede machine te zijn die aanstekelijk werkt naar de buitenwereld toe. Dit kunnen we bekomen door ons te omringen met positief ingestelde medewerkers die onze missie volledig delen en onderschrijven, door onze mensen permanent intern en extern extra opleiding aan te bieden en door onze waardering op een duidelijke manier te demonstreren.
7 WEETJES VOOR DE START VAN UW BOUWPROJECT
1) Vermijd onaangename verrassingen en vraag uw aannemer om uw plan en offerte bouwrijp en compleet aan te bieden.

2) Gun uzelf voldoende voorbereidingstijd. Vraag bij uw architect en aannemer na of alle conflicten uit het ontwerp gehaald zijn.

3) Laat een bodemonderzoek doen. En vergeet ook de grondsondering niet.

4) Breng het verhuur- en verkooppotentieel van uw gebouw in kaart. Altijd geruststellend wanneer u een gebouw met voldoende vastgoedwaarde achter de hand hebt.

5) Stel een waterdicht financieel plan op. Doe dit met een open geest en trap niet in de val van de laagste bouwkost. Deze is zelden compleet.

6) Doe beroep op een architect en aannemer waar u een “klik” mee heeft. Een bouwproject is een intensieve periode. Deze brengt u veel liever door met mensen die u 100 % vertrouwt.

7) Kies een betrouwbare aannemer! Check de financiële gezondheid van uw aannemer. Doe ook een referentiecheck.

CONTACTEER ONS

Email : filip@ibcvt.be

Tel : 09 216 78 51

Gsm : 0477 50 67 29

Filip De Backer

Sales

Email : pietmu@ibcvt.be

Tel : 09 216 78 56

Gsm : 0475 86 60 60

Piet Mussely

Sales